About Us – Jumbo Bosnie-Herzégovine

O Nama

Podaci o kompaniji

Kidzone doo je oficijelni zastupnik Jumbo franšize u Bosni i Hercegovini. Glavna djelatnost kompanije je trgovina dječijim proizvodima, igračkama za djecu, proizvodima za njegu beba, školskim i kancelarijskim priborom, proizvodima i dekoracijama za dom kao i ostalim sezonskim proizvodima. Jumbo je najdraži brend za djecu, a također i za odrasle, najviše zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

4. maja 2017. godine Jumbo je otvorio prvu prodavnicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u Sarajevu, a u decembru 2017. prvu trgovinu u Banja Luci, drugu u Bosnu i Hercegovini. Sa velikim prodajnim prostorom, modernom infrastrukturom i uslugom koju nudi svojim kupcima Jumbo je postao atrakcija u svim gradovima gdje ima svoje poslovnice, a i šire. Inovacije i izazovi Balfin grupe, čiji je Jumbo sastavni dio, pretvorili su se u nezaustavljivo putovanje.

Tokom 2018.-2019., Jumbo je u prazničnom ozračju, s modernom infrastrukturom i tehnologijom, otvorio tri nove trgovine u Bosni i Hercegovini, u Mostaru, Cazinu i Bijeljini.

Jumbo kao dio Balfin Grupe posluje na 4 različita tržišta Balkana, u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sa 18 velikih supermarketa. Sljedeći korak širenja kompanije jeste investiranje na novo tržište, izvan regije Balkana, u Moldavij.

Balkanska finansijsko – investicijska grupa, BALFIN, jedna je od najznačajnijih i najuspješnijih investicijskih grupa na području zapadnog Balkana. Geografski, Balfin grupa je prisutna u Austriji, Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini, sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i Holandiji, sa preko 5.000 uposlenih.

Opis djelatnosti BALFIN grupe uključuje razvoj i upravljanje nekretninama, maloprodaju, rudarsku industriju, bankarstvo, turizam, energetiku, logistiku itd. BALFIN grupa iz godine u godinu bilježi sve veći rast, a istvremeno ostvaruje pozitivan utjecaj na lokalne zajednice putem ekonomskog razvoja, povećanjem broja zaposlenih te društveno odgovornih investicija.

Misija

Omogućiti našim kupcima da osjete duh praznika i čari godišnjih doba, prate trendove kako bi uredili svoj dom, ostvare svoj hobi, obraduju svoje najdraže, a sve to na jednom mjestu, na mjestu gdje će se osjećati dobro i gdje ćemo se potruditi da razumijemo sve njihove potrebe i da im ponudimo bezbroj rješenja i mogućnosti uz pristpačne cijene i dobar kvalitet.

Vizija

Da budemo vodeća kompanija u prodaji igračaka i ostalih roba široke potrošnje, ne samo tako što čemo biti lider na tržištu, nego što ćemo stvarati i postavljati nove standarde u područjima gdje poslujemo.

Vrijednosti

– Da budemo orijentisani na kupca
– Da budemo iskreni i pošteni
– Da pružamo vrhunsku uslugu
– Da se stalno usavršavamo i napredujemo
– Da donosimo odluke na osnovu činjenica
– Da ostanemo skromni

X