O Nama

Podaci o kompaniji

Kidzone doo je oficijelni zastupnik Jumbo franšize u Bosni i Hercegovini. Glavna djelatnost kompanije je trgovina dječijim proizvodima, igračkama za djecu, proizvodima za njegu beba, školskim i kancelarijskim priborom, proizvodima i dekoracijama za dom kao i ostalim sezonskim proizvodima. Jumbo je najdraži brend za djecu, a također i za odrasle, najviše zbog širokog asortimana od preko 30.000 proizvoda, njihove raznolikosti, jedinstvenog dizajna i najboljih cijena na tržištu, što Jumbo čini atrakcijom za sve.

4. maja 2017. godine Jumbo je otvorio prvu prodavnicu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u Sarajevu, a u decembru 2017. prvu trgovinu u Banja Luci, drugu u Bosnu i Hercegovini. Sa velikim prodajnim prostorom, modernom infrastrukturom i uslugom koju nudi svojim kupcima Jumbo je postao atrakcija u svim gradovima gdje ima svoje poslovnice, a i šire. Inovacije i izazovi Balfin grupe, čiji je Jumbo sastavni dio, pretvorili su se u nezaustavljivo putovanje.

During 2018-2019, Jumbo opened three new stores in Bosnia and Herzegovina, in Mostar, Cazin, and Bijeljina, in a festive atmosphere, with modern infrastructure and technology, and in 2021 the sixth Jumbo store was opened in Tuzla.

Jumbo kao dio Balfin Grupe posluje na 4 različita tržišta Balkana, u Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, sa 21 velikih supermarketa. Sljedeći korak širenja kompanije jeste investiranje na novo tržište, izvan regije Balkana, u Moldavij.

O BALFIN grupaciji

BALFIN Group (Balkan Finance Investment Group) je jedna od najvažnijih i najuspješnijih investicionih grupa u regionu Zapadnog Balkana.

BALFIN Grupu je 1993. godine u Beču osnovao gospodin Samir Mane, a danas je prisutna u Austriji, Albaniji, Kosovu, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Švicarskoj i Holandiji.

BALFIN je raznolika grupa aktivna u oblasti nekretnina, veleprodaje i maloprodaje, bankarstva, upravljanja imovinom, medija, obrazovanja i logistike.

Balfin Grupa zapošljava više od 5.200 ljudi, čija posvećenost i strast ostaju ključni za historiju uspjeha Grupe u ovih 29 godina.

BALFIN Grupa je partner od povjerenja, koji obavlja poslovne aktivnosti u širokom spektru industrija na nacionalnom i međunarodnom nivou, po najvišim poslovnim i etičkim standardima sa značajnim finansijskim kapitalom, izvanrednim ljudskim resursima i velikim fokusom na inovacije.

Kroz ekonomski razvoj, mogućnosti zapošljavanja, inovacije i društvenu uključenost, BALFIN Grupa dovodi u pitanje status quo, podstičući pozitivan uticaj na zajednice. U 2021. godini, preko 14.000 ljudi imat će koristi od programa socijalnih ulaganja

Misija

Pomoći našim kupcima nudeći sve što im je potrebno kako bi mogli iskusiti čari svakog praznika u godini, otići bezbrižno na zimovanje ili ljetovanje, kako bi mogli lakše pratiti trendove uređenja doma ili imati omiljeni hobi, a sve to na jednom mjestu i u prijatnom okruženju. Tu smo, ne samo da ispunimo sve zahtjeve naših kupaca već i da razumijemo i pratimo njihove potrebe nudeći im mnoštvo proizvoda pristupačnih cijena i dobrog kvaliteta.

Vizija

Biti lider na tržištu, u segmentu trgovine igračaka, sezonskih proizvoda i ostalih proizvoda široke potrošnje, istovremeno ga čineći jačim i kvalitetnijim i to na svim područjima na kojima smo prisutni.

Vrijednosti

– Da budemo orijentisani na kupca
– Da budemo iskreni i pošteni
– Da pružamo vrhunsku uslugu
– Da se stalno usavršavamo i napredujemo
– Da donosimo odluke na osnovu činjenica
– Da ostanemo skromni

2 thoughts on “About Us”

  1. Povratni ping: 1standards
  2. Povratni ping: 3auckland

Comments are closed.