Blog

Misija za kraj godine: Čarobna atmosfera i posebni pokloni!

Stiglo je najčarobnije i najradosnije doba godine. Dekoracije pune lampica i šljokica, postavljanje jelke i šarenih ukrasa čine ovaj mjesec još posebnijim unoseći prazničnu atmosferu u dom. Kako se 2023. bliži kraju, ne može se završiti bez posjete Jumbo-u. Kroz ovo uzbudljivo putovanje odabira ukrasa i poklona, naša tri lika, MeiMei, JoJo i BoBo, biće vaši vodiči.

MeiMei se pobrinula da odabere savršene ukrase, do najsitnijeg detalja. Ona će vam ponuditi savjete i proizvode koji će vam pomoći da stvorite čarobno okruženje. Uz to i boje, toplinu i sreću koja vas obuzme čim pomislite na uređenu kuću. MeiMei je takođe razmišljala o kuhinji, i ponudiće vam tanjire i dodatke kako bi učinili kuhanje još zabavnijim za cijelu porodicu.

Praznici nisu potpuni bez igre, zabave i poklona. Iz tog razloga, BoBo će vam predstaviti najširi izbor igara za djecu i odrasle, tako da vam u svakom trenutku ne nedostaje zabave. Ali ne samo to. Kako bi širio praznični duh, BoBo je razmišljao i o poklonima. Garantujući beskrajan izbor za svačiji ukus, vaš je partner dok odlučujete kako da usrećite svoje voljene.

JoJo je lik koji kombinuje tehnologiju i kreativne vještine za praznike. Nudi nam zvučnike, male tehnološke uređaje ili alate za tate. Za tehnološke entuzijaste i one koji žele jedinstvene poklone, JoJo ima prava rješenja.

Kao i svake godine, Jumbo je pravo mjesto za pripremu najljepših praznika. Sa 6 prodavnica u Bosni i Hercegovini, kao i platformom za online kupovinu, ponovo smo prvi izbor svih Bosanaca i Hercegovaca. Pronađite razne ukrase i poklone u Jumbo-u kako biste praznike učinili nezaboravnim.

Osmijehnite se praznicima uz Jumbo!

Raznovrsni proizvodi

Nudimo 30.000 artikala jedinstvenog dizajna i najboljih cijena.

Načini plaćanja

Plaćenje narudžbe po preuzimanju ili karticom.

BESPLATNA poštarina

Za sve narudžbe koje su napravljene tokom mjeseca marta, dostava na vašu adresu bit će BESPLATNA.

Korisnička podrška

Podrška od ponedjeljka do subote, od 9 do 20 h.
PRETPLATITE SE NA NEWSLETTER

© 2024 Jumbo. All rights reserved.

Web Design & Development by
Powered by Generation Next ecommerce platform